От Фейсбук профила на депутата Валери ЛачовскиРадостин Василев – министър

...
От Фейсбук профила на депутата Валери ЛачовскиРадостин Василев – министър
Коментари Харесай

Лачовски: Кастинг-политикът Радостин Василев не работи за спорта, а трябва да „уреди нашите хората“

От Facebook профила на депутата Валери Лачовски

Радостин Василев – министър на младежта и спорта. Адвокат, влезнал в политиката посредством кастинг. Част от „ смяната “. Но по-скоро част от шоуто, което „ сценаристите “ се пробват да ни пробутат.

Проблемът с кастинг-политика, след това станал и министър, е, че единствената му цел е да се хареса на уредника на кастинга. Той не идва от елементарните хора, не знае за проблемите им и няма ангажимент към тях. Ето за какво за него не е значимо дали хората ще са удовлетворени от решенията, които взема.

Може да си разреши да сътвори спорове с такива светила от българския спорт като Илиана Раева и Екатерина Дафовска – едната е от най-успешните гимнастички и треньори, които България е имала, а другата е олимпийски първенец от Нагано’98 и все още единствения български състезател със златен орден от зимна олимпиада.

Кастинг-политикът може да назначи приятелите си на високи постове. Без значение дали имат подобаваща експертиза и покриват условията. Да живее шуробаджинащината.

Калинки може и да няма, само че за майски бръмбари не съм сигурен⁉

Кастинг-политикът влиза в Зимния замък на спорта и стартира да прави клипче в неремонтираната част от него, пробвайки се да си усили рейтинга на гърба на ГЕРБ. Няма значение, че тази част от Зимния замък не се стопанисва от страната. Той комфортно не вижда подобренията, които ГЕРБ направи в пространствата, в които се организира спортно-тренировъчния развой, а точно - спортната зала, подготвителната зала и съблекалните.

Благодарение на този ремонт, Зимният замък продължава да бъде спортна зала.

Кастинг-политикът може да нахълта в заведение, находящо се в базата на Национален състезателен комплекс „ Диана “ и да крещи на шефката: „ Всичко това е мое, а вие коя сте? Аз съм министърът, пристигнал съм да си ревизира инвестицията! “

Кастинг-политикът е министър в държавното управление на Про100 Киро. Човек, който не работи за спорта, а се интересува повече от задкулисието. Човек, който би трябвало да „ уреди нашите хората “. Но какъвто министър-председателя, подобен и министърът, а точно – РАЗОЧАРОВАНИЕ!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР