От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ Красен Кралев Днес,

...
От Фейсбук профила на депутата от ГЕРБ Красен Кралев Днес,
Коментари Харесай

Кралев: Този парламент беше заченат в грях, управляващото мнозинството е родено в поквара

От Facebook профила на депутата от ГЕРБ Красен Кралев
Днес, на 15-ия рождения ден на ГЕРБ, се организира първото съвещание на новия парламент. Осъзнаваме пред какви тествания сме сложени и ще се оправим, тъй като сме тук да работим в полза на българския народ.

Били сме градивна партия както в ръководство, по този начин и в съпротива. Знаем, че през днешния ден повече от всеки път хората имат потребност от непоклатимост, успокоение и сигурност. Съмнявам се, че очертаващото се ръководещо болшинство може да обезпечи тази нужда.  Въпреки това ще бъдем мощна, работеща и градивна съпротива.

Несъмнено този парламент беше заченат в грях, ръководещото болшинството е родено в безнравственост. Идеологически несъвместими партии се договориха за следващата безпринципна скица на задкулисието, изразена в циничното 8-4-3-2.Остават и основателните подозрения за откраднати избори, посредством манипулиране на вота с машините...

За разлика от “новите ” бъдещи управленци ние знаем, че към този момент е време за работа и съответни дейности за справяне с множеството рецесии. Като съпротива ние от ГЕРБ-СДС сме в цялостна подготвеност да осъществим поетите пред обществото задължения и да предотвратим очертаващия се обир на държавния бюджет.

В момента във фискалния запас на страната има 12 милиарда лева, които са задоволителни, с цел да подсигуряват финансовата непоклатимост на страната. През последните 2 месеца съвсем всяка седмица се теглят по 500 млн. лева, без да се дават претекстове за това. Разбираме, че броени дни преди да се отдръпна служебният кабинет подвига тавана за изтегляне на заеми от 4 на 10 милиарда Задава се изтегляне и на нов голям заем, който нашите внуци ще би трябвало да връщат. Кому е нужно това? Кой стои за политическия план на харвардските ментета?! Cui bono?

Опитите на Румен Радев да смачка парламентаризма, насаждайки настойчиво непоносимост от страна на българските жители към политическите партии, са обречени на неуспех..

На тези безумци, които през днешния ден ръкопляскаха на следващата грозна изява на Радев в Народното събрание, желая да кажа единствено едно: Няма да стане!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР