От Фейсбук профила на Борислав ЦековЕто за такъв маргиналитет и

...
От Фейсбук профила на Борислав ЦековЕто за такъв маргиналитет и
Коментари Харесай

Радвайте се на избраниците си и да ви е сладка яхнията

От Facebook профила на Борислав Цеков

Ето за подобен маргиналитет и дивотия гласувате и пращате в Парламента, драги 99 862-ма сънародници, които сте дали своят вот за " Виличие ". Не чакам да се засрамите.

Това е същият синдром, като с пенсионерите, дето хвърлят пачки през прозореца, щото някой по телефона им е споделил, че се обажда от полицията и трябват пари, с цел да не бъде съдена племенницата им, която не са виждали от 10 години.

Вие по този начин гласувате. И след това за какво ви били излъгали и по какъв начин сте били разочаровани - като гласувате за сходни нефелници, тъкмо това заслужавате. Лошото е, че с тази дивотия и гражданска безнаказаност унищожавате и България. Радвайте се на избраниците си и да ви е сладка яхнията.

***

Пътьом единствено да предупредя " лидерката " на " Виличие " - някоя си Албена Пекова. Тя била желала партийната дотация, тъй като имала потребност, тъй като си била продала къщата за 84 хиляди евро и ги била " вложила " в " Исторически парк " на " идеолога " на " Виличие " Михайлов против заричане за първокласен парцел с 2 дка двор, само че не го получила и в този момент живеела в полусрутена колиба с външна тоалетна.

Драга госпожо, единствените законни разноски, които можете да вършиме с партийната дотация, според член 29 от Закона за политическите партии, са: " за подготовка и присъединяване в избори, за обезпечаване работата на партийните структури, за организационни разноски по осъществяване на мероприятия и за други присъщи за активността на партията разноски ".

Всичко останало, в това число и жилищните ви потребности, зародили от неблагоразумието да " инвестирате " в наподобяващи финансова пирамида схеми, е нелегално да се финансира с партийна дотация. Може и до затвор да стигнете, в случай че се увлечете да покривате потребностите си с пари на данъкоплатците.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР