От Фейсбук профила на Борис МарковПреди 4-5 месеца в САЩ,

...
От Фейсбук профила на Борис МарковПреди 4-5 месеца в САЩ,
Коментари Харесай

Министър удави в ПР кампания преживяла бедствието сухоземна костенурка

От Facebook профила на Борис Марков

Преди 4-5 месеца в Съединени американски щати, най-популярната марка бира пусна акция с транс инфлуенсър. Резултатът бе протест, притежателя на бирата загуби 27 милиарда, бяха уволнени двамата изпълнителни шефове одобрили и упорствали за акцията с транс дамата.

Вчера стана ясно, че рекламната организация, измислила акцията, банкрутира. Няма кой да наеме създателите на тази реклама повече, обикновено, 27 милиарда са най-голямата загуба в историята от кофти съвет. Стана ясно и че никой чиновник на компанията не може да си откри работа, даже тези нямащи нищо общо с гафа.

Не и тук. Министър удави в ПР акция претърпяла бедствието сухоземна костенурка. А с това русата министърка извърши пошлото си лъчение със наличие. Дори пошлото към този момент извиря от нея, и през белите и ботушки, и през празното и лъчение. Ще и остане като “етикет ” за цялостен живот, по-тъп облик е невероятно да се построи. Няма нищо по-нормално след подобен неуспех, ПР-ите ѝ повече в никакъв случай да не бъдат наети.

Но не и в България. Те че дочакат идващия министър на „ Да, България “ при който ще бъдат трудоустроени и ще философстват „ експертно ” в интернет, проваляйки всичко, до което се допрян.

Егати ПР-ите, егати специалистите! Със здраве да си ги ползвате и ПР-ите, и специалистите, и съветниците, видяхме ги що за стока са.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР