От Фейсбук профила на Борис МарковНякога да сте чували футболистите

...
От Фейсбук профила на Борис МарковНякога да сте чували футболистите
Коментари Харесай

ПП и ДБ ще скочат на организаторите на атентата, когато футболистите на Лудогорец – на Домусчиев

От Facebook профила на Борис Марков

Някога да сте чували футболистите на Лудогорец да скачат на Домусчиев? Или тези на ЦСКА 1948 на Цветомир Найденов?

Ето заради тази причина няма да чуете нищо от Политическа партия и Демократична България против уредниците на атентата против Гешев, никой не скача против спонсорите си.

И имайте поради, че футболистите въпреки всичко имат специалност и могат да си намерят друга работа. А актива на Демократична България и Политическа партия какво да ви кажа, оскотели от апетит като животни дегенерати, живеещи от подаяния и който почерпи. Никакъв късмет да се развълнуват от атентат или да тръгнат против спонсорите.

***

Между другото 3 кг тротилов еквивалент е мярка за силата отделена при детонацията. Това няма нищо общо с гърмеж на 3 кг тротил и провалите от него. В взаимозависимост какво взривно вещество е употребявано, провалите по отношение на тротила могат да се разминават над 20 пъти. Зависи какво се употребява и по какъв начин се употребява. Има гърмежи които провокират мощно уголемение на газовете, други провокират висока температура, взривни субстанции всевъзможни.

Изобщо заключенията “тук не са гръмнали 3 кг тротил ”, единствено издават незнание по тематиката и знания само от филми. Като на военачалник Атанасов за службите, нещо такова.

П.В. В съответния случай са желали да насочат осколки, а не да гръмнат пътя като при Фалконе. Ако желаеха пътя, трябваше да го заложат ПОД него.

Ето и образец. Ако напълните един буркан с амониева селитра и добавите към 4% нафта, ще получите нафтонит. С това гърмят по откритите рудници. Ако този буркан го сложите на поляната и съумеете да го взривите, ще оскубе тревата в диаметър 2 метра макс. Ако обаче сложите същия буркан на прозореца на кооперацията на баба ви, ще я разцепи до покрива цялата. Ама цялата в действителност.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР