От Фейсбук профила на Асен Димитров от БСП: Оправихте пенсиите,

...
От Фейсбук профила на Асен Димитров от БСП: Оправихте пенсиите,
Коментари Харесай

Социалист към Кирил Петков: Нямате никакви качества да управлявате държава и скоро трябва да си отидете

От Facebook профила на Асен Димитров от Българска социалистическа партия:

Оправихте пенсиите, оправихте тока, корупцията, цените на главните хранителни артикули, битката с пандемията, по този начин ли? Или има по-важни работи? Да се ангажира цялото внимание на обществото и ресурса на страната с евро интеграцията на една страна, поради това, че нямала да има към нас териториални искания! Стартирате ново разделяне на обществото поради мераците на един незадоволен от количеството власт, с която разполага, да прекрои по своя мярка Конституцията, която потвърдено от Конституционният съд не съблюдава. Какво още желаете от този народ?

Натоварихте го с милиарди нови заеми. Лъжете, че сте напълнили хазната с нечувани доходи, а пари за нищо няма! Нито за повишение на приходите, нито да завършите автомагистралите. Европейските пари са непостижима цел. Дори бюджет не можете да съставите.

Електромобили, тунели под Стара планина, мостове на Дунав...толкова ли сме наивни?

А режима ви на тока ни връща във времето, когато самите вие сте избягали от България.

Вие, " братството на почтените ", дето заменихте мутрите с една пиеска с вдигнат пестник, нямате никакви качества да управлявате страна. Това е отговорност за насъщния и сигурността на цялостен един народ, а не е подвиг изразен в разходка пешком по тротоара, обградени от защитния вал на охрани. Не можете да сглобите две фрази на верен български без да пелтечите и да излъжете. Само вие си знаете каква е задачата на идването ви на власт, само че аз знам за какво би трябвало скоро да си отидете!
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР