От Фейсбук профила на Антоанета Христова Кой победи? Отговорът е

...
От Фейсбук профила на Антоанета Христова Кой победи? Отговорът е
Коментари Харесай

Антоанета Христова: Нормалността води като първа политическа сила

От Facebook профила на Антоанета Христова
Кой победи? Отговорът е не тези, които наляха доста пари и ефирно време за операции. Избирателят надделя и даде ясно обръщение, че не се е хванал на играта „ тука има, тука няма “.

Объркани представители и специалисти, невиждащи решение, разнопосочно псевдоекспертно говорене… Ако човек прекара повече време пред главните телевизионни канали, остава с усещане за великата меланхолия, от която няма излаз. Да неговорим за отчайващо настоятелните въпроси, които бяха задавани във вчерашния ден към Кирчо и Асенчо, няма ли да се съберат с Демократична България, с цел да вземат първи мандата, от което несъмнено нищо не можеше да се възпроизведе. Либералните медии и тяхната тъга по изгубената фантазия или задача – един от главните проблеми на демокрацията ни (по света и у нас).

Положителният резултат от изборите е, че и играчите на политическата сцена станаха доста по-ясни. Герб-СДС все по-ясно артикулират дясна, проевропейска позиция, Политическа партия са популистко леви с натурален съдружник в лицето на Българска социалистическа партия и Демократична България, Движение за права и свободи – проевропейски либерали с постоянно позициониране и Възраждане - пронационалистична политика с проруски уклон. При тази картина, кардинални съюзявания с получените резултати са невъзможни, което за жалост ще вгорчи хапката и на най-верните гласоподаватели. Тези на ГЕРБ-СДС застанали до край зад водача си в незаконните, репресивни дейности против него и отстояли на преследвания, тези на Политическа партия и Демократична България – водени от експанзия и блян за безспорна независимост и рушене на всичко остаряло (слава на Бог, че за в този момент са по-малко). Положителният резултат е, че нормалността води алегорично като първа политическа мощ. Положителният резултат е, че операциите не съумяха. Положителният резултат е, че партиите получиха ясна противоположна връзка и въпрос на опит и просветеност е да схванат, че е нужна сериозна смяна в целите и връзката с жителите за разширение на поддръжката.

Отрицателният резултат – некадърност за устойчива, кардинална коалиция във времена, в които тя е наложителна, отговорността за която се носи от изкуствената революция, в която ни хвърлиха в продължение на две години. Когато изрично си отговорим на въпроса чии ползи стоят зад нея, ще знаем кой би трябвало да държим виновен. Видимото е:

- че болшинството от българските жители не желаят да се „ изчегъртват “;

- че под смяна схващат развиване, а не разрушаване;

- че са патриотично насочване без да дават приоритет на геополитическите сили;

- че могат да се излъжат един път, само че не повторно (имам поради българите живеещи в страната, а не тези отвън нея);

- че медиите имат явно деформиране при отразяването на обстоятелствата и не може да се им се разчита за приемане на справедлива и своевременна информация, в това число подбора на представители, специалисти и формати е безконтролен към вероятността на държавата;

-че машините, направиха и този избор слаб и незначителен, защото отблъснаха от гласоподаване доста гласоподаватели.

Предстоят доста значими месеци. Ще ни е по-тежко от на другите, тъй като страната е подложена на деструктивни въздействия и за жалост има канали за постигане на тази деструкция до гласоподавателите. Мислете……
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР