От Фейсбук на депутата от ГЕРБ-СДС Христо ГаджевДнес с Даниел

...
От Фейсбук на депутата от ГЕРБ-СДС Христо ГаджевДнес с Даниел
Коментари Харесай

Гаджев: Ако правителството не желае да подпомогне на Украйна ще си намерят извинение

От Facebook на депутата от ГЕРБ-СДС Христо Гаджев

Днес с Даниел Митов имахме откровена и сърдечна среща с Юлия Гришина - народен представител в украинския парламент.

Тя е пристигнала в София с една молба - незабавна военна помощ за Украйна, с цел да могат да се защитят от агресора. Само с ефикасна отбрана може скоро да се постави завършек на тази война.

Видяхме осъществените от съветски войски зверства в Ирпин и Буча. Киев кани интернационалните следователи (включително и български, в случай че държавното управление реши да се включи) да проверяват тези военни закононарушения. Така, обективно ще може да се потвърди, кои са причинителите. След тези фрагменти не знам по какъв начин може още да има хора, които поддържат Кремъл.

Представихме позицията на ГЕРБ и какво сме свършили досега. Ние сме внесли план на решение за даване на военна помощ (подобен внесе и ДБ). Да забележим дали ръководещите ще ги внесат в зала тази седмица или всичко ще остане отново единствено на приказки.

Разбира се в случай че държавното управление и ръководещите не желаят да подкрепят Украйна, те ще си намерят опрощение.

А Украйна има потребност от помощ в този момент, тъй като най-страшното за Украйна следва. Путин ще ужесточи своите офанзиви, с цел да има с какво да парадира на 9 май.

Не по-малко значимо е възобновяване на Украйна. Надяваме се тази война скоро да свърши и най-малко в това, българското държавно управление да помогне.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР