От езикови тестове до интеграция, това е, от което се

...
От езикови тестове до интеграция, това е, от което се
Коментари Харесай

Искате ли ЕС да стане ваш дом? Ето как да получите постоянно пребиваване във Франция, Испания и Германия

От езикови проби до интеграция, това е, от което се нуждаете, с цел да кандидатствате за непрекъснато престояване в Европейски Съюз.

След като сте пуснали корени в дадена страна, може би обмисляте да я извършите по-дългосрочна, като кандидатствате за позволение за непрекъснато престояване.

Те постоянно идват с повече преимущества в сравнение с други типове визи и - в случай че сте живели там от няколко години - може да са нужни, в случай че се надявате да закарате тези корени малко по-дълбоко. Някои оферират директни пътища за дълготрайно престояване посредством вложение, само че доста от тези направления към този момент са затворени.

Въпреки че можете да получите статут на дълготрайно пребиваващ в Европейски Съюз, в случай че сте живели там законно минимум пет години,. А кандидатстването за това може да значи спомагателни инспекции.

От езикови проби до условия за интеграция, ето по какъв начин наподобява кандидатстването за позволение за непрекъснато престояване в пет разнообразни членки на блока.

Китай удължава безвизовия...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР