От Европа на нациите, както е вписано в договора за

...
От Европа на нациите, както е вписано в договора за
Коментари Харесай

Николай Марков: От Европа на нациите ерозирахме до Европа на мафиите

От " Европа на нациите ", както е вписано в контракта за участие в Европейски Съюз, ерозирахме до " Европа на мафиите "!
И това е натурален развой на вливане на незаконния капитал в европейската стопанска система, който към този момент доближава до 50%. Никак не е инцидентен обстоятелството, че множеството управнически и контролни позиции са заети от надълбоко некомпетентни фрагменти. Калинкизацията не е български феномен, а чисто европейски и дълготраен.
При по този начин раздадените карти в ръцете на престъпни и административно-криминални парцалени кукли тази Европа е обречена на злополука, само че единствено след довеждане докрай на процеса по преразпределение на икономическите активи. След това неизбежно ще последва различен тип надзор, който през днешния ден даже и във филмите не съществува. И това не е интрига, а незаконни процеси с световен мащаб, които се развиват пред очите ви. Публично.
-------------------------------------------------------------
Меркел беше машата, само че изпълнителите са надълбоко порочни кръгове, които имат една единствена цел - цялостно изтриване на националните страни посредством тотална експанзия от всевъзможен тип. И това не е загадка.
------------------------------------------------------------
Европейските жители са жертви на личните си държавни управления, които ги закараха на заколение. В Европа няма нито една страна със постоянна стопанска система и вероятност. Нещо повече, няма европейска страна с визия за бъдещето и небосвод повече от 5 години.
Подписахме контракт за Европа на нациите, а се превърнахме в нация на бунището - цялостна и поредна национална злополука. И това е добър урок за който би трябвало да сме признателни, тъй като сме имали потребност от него. Остава ни да се събудим...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР