От есента най-рано ще започне връщането на парите на туристите,

...
От есента най-рано ще започне връщането на парите на туристите,
Коментари Харесай

От есента най-рано връщат парите за провалените почивки

От есента най-рано ще стартира връщането на парите на туристите, чиито пътувания са се провалили болести оповестената пандемия от ковид.

Това плануват последните ремонти в българското законодателство, подсети Игнат Арсенов от Комисията за отбрана на потребителите.

Той съобщи, че за предпочитане е да изберем други варианти за възобновяване на средствата - да получим ваучер за бъдещо пътешестване или за друга дестинация.

Арсенов подсети, че макар наложените спомагателни здравни ограничавания, хотелите у нас би трябвало да дават отговор на категоризацията си и Комисията за отбрана на потребителите ще следи доста деликатно за това.
 С карантина няма туризъм, обезпокоена Ангелкова
С карантина няма туризъм, обезпокоена Ангелкова

При спад на инфектираните да се отворят заведенията и на закрито

Ще бъдат следени под лупа и промоциите, които се оферират. От ведомството поучават хората, които въпреки всичко ще изпълнят своята лятна отмора да имат здравни застраховки или европейска здравна карта, в случай че пътуват в страни от Европейския съюз , с цел да бъде обезпечено, че ще получат здравна помощ, в случай че се наложи.

Арсенов разясни още, че в случай че въпреки всичко хората се опасяват да пътуват, макар, че договорът за почивката се извършва и хотелите работят, екскурзиантът би трябвало да контракти с турооператора в действителност какво се случва по-късно , защото отменяйки почивката на процедура, той ще загуби част от парите, тъй като е сключил към този момент контракт и най-вероятно има неустойки и по тази причина е добре да се прочете и контракта.
 Ангелкова зове българите: Всички на българското море
Ангелкова зове българите: Всички на българското море

От на следващия ден хотелите могат още веднъж да отворят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР