От Eкипите на Клиника по неврохирургия, Клиника по детска реанимация,

...
От Eкипите на Клиника по неврохирургия, Клиника по детска реанимация,
Коментари Харесай

Лекари от Пирогов с позиция за Даная: За момичето са положени всички възможни усилия

От Eкипите на Клиника по неврохирургия, Клиника по детска реанимация, Отделение по педиатрия, Лаборатория пo трансфузионна хематология от УМБАЛСМ „ Н. И. Пирогов “ излязоха с отворено писмо по случая с 15-годишната Даная, която умря в средата на 2023 година.

" Като лекари борили се за живота ѝ по време на престоя в болничното заведение можем да заявим, че при момичето са положени всички вероятни старания и са употребявани всички вероятни средства, с които разполага актуалната медицина, с цел да се избегне този излаз ", пишат в позицията от " Пирогов ".

" Пациентката е съветвана навреме от голям брой експерти, в това число хематолог, неврохирург, реаниматор, педиатър, анестезиолог и други Терапията за главното, хематологично заболяване е стартирана още в деня на постъпването и е траяла и през идващите дни, в това число с преливане на кръв и кръвни артикули. Направени са всички нужни съвещания, консилиуми, динамично следене, периодическа образна диагностика и мониториране на виталните клинични и лабораторни параметри ", споделят от столичната болница.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР