От една страна виждаме, че 100% резерви в България са

...
От една страна виждаме, че 100% резерви в България са
Коментари Харесай

Рибарски, ПП: Искрено се надявам, че предизборна надпревара не пр...

" От една страна виждаме, че 100% запаси в България са проблем, въпреки това за една седмица чакаме рафинерията да премине на нерсуски петрол. Доставките лишават съвсем месец. Именно в тези елементи ние би трябвало да влезем при един иден спор ", уточни той в ефира на Българска национална телевизия.

 

, че ще внесат предложение за лишаване на дерогацията на " Лукойл " по-рано от към този момент гласуваната от депутатите дата - 1 октомври 2024 година Движение за права и свободи пък оповестиха, че ще поддържат това предложение.

 

" Основната активност на “Лукойл ” е да преработва петрол и да продава горива. Не слушам да се загатва въпросната вноска, която беше увеличена от 33% на 50%. Не мисля, че някой брани интерес. Вижда се, че приходите идват от преработката на петрол и продажбата на горива ", сподели още той.

 

Зам.-председателят на енергийната комисия показа, че не са гледали въпроса по отношение на продажбата на “Лукойл ”. " Вероятно има интерес, само че решението е на притежателя. Държавата би трябвало да напомни, че има присъединяване в надзора на това сдружение ".

 

" Работи се по териоториалните проекти за въглищните региони. Те са подадени за тяхното разглеждане до Европейска комисия. Ако се вижда, че задачата им не е спазена, най-вероятно ще има промени ".

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР