От една година премиерът Бойко Борисов поставя въпроса за пакета

...
От една година премиерът Бойко Борисов поставя въпроса за пакета
Коментари Харесай

ГЕРБ: Правителството защитава българските превозвачи


От една година министър председателят Бойко Борисов слага въпроса за пакета за подвижност на всяка своята среща с всеки европейски водач. Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

ГЕРБ даде конференция в централата си единствено два часа, откакто от Българска социалистическа партия обявиха, че в сряда ще поканят министър-председателя в Народното събрание, с цел да рапортува какво е свършило българското държавно управление досега по отбраната на българските превозвачи и техните обективни претенции.

За Биков днешната конференция на Българска социалистическа партия е един финален опит по някакъв метод да се хвърли сянка върху българското европредседателство. „ Викане на премиера в Народно събрание в деня, в който в София идват всички европейски водачи, плюс водачите на Западните Балкани, които се събират за първи път в този формат – самият въпрос е удостоверение на това - не ги интересува нито какво ще им каже министър председателят, нито какво прави държавното управление, интересува ги да събарят страната, нищо друго”, сподели Биков.

Българското държавно управление пази българските превозвачи, безапелационен беше Станислав Иванов като се обоснова по какъв метод. /bgnes.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР