От една до три години затвор ако си пушил трева

...
От една до три години затвор ако си пушил трева
Коментари Харесай

И веднъж да си пил антидепресанти, влизаш в затвора, ако караш кола?

От една до три години затвор в случай че си пушил трева или си взимал антидепресанти, даже един път в живота си. Възможно ли е това изказване да се трансформира в действителност? Според две неправителствени организации - твърдо " да ".
След серията от промени в Наказателния кодекс и Закона за придвижване по пътищата, които ГЕРБ и " Обединени патриоти " гласоподаваха и не престават да одобряват през последния месец, се стигна до неуместната обстановката, че даже водачите, които са получавали лекуване с избрани легални лекарства, са застрашени от престъпно гонене и затвор. Онзи ден (26 юли) Комисията по превоз към Народното събрание, по концепция на депутатите Волен Сидеров и Борис Ячев, позволи промени в закона, които криминализират шофирането " след приложимост на… " опиати вместо досегашното " под въздействието на… " опиати. Напълно игнорирайки обстоятелството, че огромна част от наркотичните субстанции са легални и се употребяват в медицината като разнообразни медикаменти против припадъци, световъртеж, мускулни конвулсии, меланхолия, депутатите взеха решение тези хора да бъдат преследвани от закона, в случай че карат даже откакто лечението им е завършила и те не одобряват веществото повече.
С наличната инсталация на Министерство на вътрешните работи е изцяло допустимо да бъдат открити следи от приложимост на легални и незаконни субстанции даже 40 дни по-късно. Въпреки че съгласно институциите в страната, резултатите, да вземем за пример от използването на канабис, не не престават повече от 3 до 4 часа, полевите тестери на Министерство на вътрешните работи ще залавят водачи след доста по-дълъг интервал от време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР