От два месеца вече няма ни вест, ни кост от

...
От два месеца вече няма ни вест, ни кост от
Коментари Харесай

Мистерия! Люпко Петрович потъна вдън земя след катастрофата!

От два месеца към този момент няма ни новина, ни кост от именития футболен треньор Люпко Петрович. Никой не знае къде се намира той и какво е положението му. Негови другари и близки от България даже разпит. ват обезпокоеното, тъй като нямат никаква връзка с него или околните му.

В края на юни 76-годишният експерт катастрофира на автомагистрала край Белград, до момента в който кара в насрещното. След това той получи два инсулта и положението му беше сериозно. Лекарите от болничното заведение „ Свети Сава " съумяха да спасят живота му и той бе изместен в рехабилитационен център край сръбската столица. Последните информации към обстановката с Люпко датират от юли.



Тогава медии в западната ни съседка оповестяват, че Петрович към този момент няма кръв в мозъка. Говори мъчно, само че въпреки всичко към този момент разбираемо. Според  експертите възобновяване му върви добре и по проект. Оттогава липсват каквито и да е сведения за някогашния треньор на „ Левски “, ЦСКА и " Литекс ".   " България Днес " се опита да научи повече какво е здравословното му положение все още, само че сръбските ни източници също не разполагат с никаква информация .

Мистерията към Петрович не е инцидентна. Неофициално роднините му съзнателно крият от медиите всевъзможни данни. Целта е той да се възвръща при цялостно успокоение и да бъде откъснат от обществения интерес. Вероятно рехабилитацията на Люпко ще бъде дълъг развой поради напредналата му възраст и лекарите са предложили той да бъде държан надалеч от всевъзможен звук.

Властите в Сърбия не са повдигнали никакви обвинявания против легендата, чиито проби за алкохол и опиати бяха негативни. Единствено е ясно, че той в никакъв случай повече няма да може да ръководи автомобил. Като треньор Петрович извежда „ Цървена звезда " до трофея в най-престижния Евponeŭcкu mурнuр КЕШ през 1991 година.

У нас също е със статут на легенда. Точно 10 години по-късно прави „ Левски “ първенец, а през 2004-та подвига националната купа с „ Литекс “. Последният трофей в кариерата му е шампионска купа в Руанда през 2018 година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР