От два дни в медийния свят се върти новина за

...
От два дни в медийния свят се върти новина за
Коментари Харесай

Разделени ли са Емилия и Жорж Башур?

От два дни в медийния свят се върти вест за раздялата сред певицата Емилия и Жорж Башур. Семейството имало известни проблеми от няколко месеца, а до раздялата се стигнало относително скоро. Слуховете свързват гласовитата изпълнителка с нов мъж - предприемач от Хасково.

" От вас чуваме за тази скалъпена от болен мозък вест. Смея се с глас и се чудя по какъв начин е допустимо човешки мозък да роди такава нелепост. Емилия и Жорж са дружно, обичат се и няма никакви предпоставки за срив в връзките им. Предполагам виждате какъв брой е щастлива Емилия - проличава си по време на нейните участия, изявленията и даже в песните ", разяснява пред Блиц персоналният управител на чалга фурията, която тази година избухна с четири сполучливи дуета. 

" В момента двамата се грижат сами за бебето, защото имат проблем с намирането на детегледачка. Не биха поверили момиченцето си на някого, в който не са сигурни. И до момента в който Емилия е на участия, Жорж се грижи самичък за дребната Джорджина. Именно заради тази причина Емилия понижи изявите си, с цел да има повече време за децата си ", допълват още от екипа на русокоската от Гълъбово.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР