От два дни Иван Гарелов е съветник в парламентарната Комисия

...
От два дни Иван Гарелов е съветник в парламентарната Комисия
Коментари Харесай

Изгоненият от школата на КГБ заради пиянство и заразяване с трипер Иван Гарелов стана съветник на Тошко Йорданов в медийната комисия

От два дни Иван Гарелов е консултант в парламентарната Комисия по медии и просвета, чийто ръководител е Тошко Йорданов от Има Такъв Народ., оповестява " 24 часа ". Точно тези двата би трябвало да се занимават с медии и просвета в тази страна, в която всичко е наобратно, а племето е петимно единствено в това да се избавя от същинските си гении, до момента в който дава опция за реванш на посредствеността и упадъчността. Да, тъкмо по този начин, тези двамата са като тенджера и капак, като д.пе и г.щи! Да, тъкмо тези двамата са сублимат на дъното в медиите и културата - единият неосъществен кадрови офицер от Държавна сигурност, изпъден от школата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) за пиене и заразяване с трипер, а другият - експерт по заканите против публицисти. Заплахи с членовредителство, " колене на пиленца ", псуване на журналистки и така нататък Но дано покажем цялата им срамна история подред, с цел да видят българите какви екзепляри са набутали в Народното събрание и да не се чудят за какво като експресен асансьор се свличаме внезапно надолу във всичко. 112-то място ли? Това е единствено началото.  Иван Гарелов е изпъден от школата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), тъй като се е заразил с трипер Иван Гарелов е изпъден от школата на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), тъй като се е заразил с трипер
Източник: ZonanewsКой е Иван Гарелов, неслучилият се кадрови офицер от ПГУ-ДС и по-късно сътрудник на Държавна сигурност с псевдоним " Талев ". Апропо, Тошко Йорданов сподели в края на декември предходната година, когато външният министър Теодора Генчовска назначи отново дърти ченгета за свои съветници и шефове на кабинета в Министерство на външните работи, че " съветници от Държавна сигурност във Външно няма да има "! Но, очевидно това, което не е разрешено на пъдаря, е разрешено на " царя " - Тошко с " Оня прякор " си назначи едно от най-противните ченгета от Държавна сигурност за консултант. Но дано да продължим с историята на сътрудник " Талев ": " Преди да бъде превербуван като Оперативен работник на обществени начала, Иван Гарелов е бил кадрови офицер от I-во Управление Държавна сигурност (така се е казвало ПГУ-ДС тогава), откъдето е уволнен. Защо е уволнен ли? На 19 декември 1967 година младши лейтенант Иван Гарелов е назначен за чиновник на I-во Управление Държавна сигурност. На 1 септември 1968 година е изпратен в разследващата школа на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Ето какво написа в предлагането за дисциплинарното му уволняване: " В школата мл. Лейтенант Гарелов... е тръгнал по хлъзгавия път на пиянството, моралната разхайтеност и недисциплинираността. Влизал е в недостойни пререкания със руските приятели, напускал е без позволение региона на школата, а при връзките си с дами проявявал такова лековерие, че позволил да бъде инфектиран от венерическа болест трипер "!  Предложението за уволняване на Иван Гарелов Предложението за уволняване на Иван Гарелов Източник: Zonanews  Предложението за уволняване на Иван Гарелов` Предложението за уволняване на Иван ГареловИзточник: ZonanewsЕто какво написа в доклад полк. Паско Маринов Тодоров, старши на спецкурс " Б " - гр. Москва до началника на I-во Управление Държавна сигурност: " Др. Началник, по отношение на държанието на слушателя Иван Гарелов донасям: при започване на септември м.г., след напиване в кафе " Лира ", гр. Москва, същия си е изгубил персоналния паспорт... Въпреки дадените обещания Гарелов и по-късно на няколко пъти се напива. Характерното за него е това, че доста бързо се опива и в такова положение не може да управлява дейностите си...В средата на април ми стана известно, че Гарелов е болен от венерическа болест. При инспекцията се откри, че е болен от трипер и му се организира лекуване...Освен това, в поликлиниката на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), където е бил на обзор, е съобщил на лекаря единствено името на дамата, с която е имал полова връзка, без да даде други данни за нея ".

 Рапорт на полк. Паско Тодоров за пиянските оргии на Гарелов в Москва Рапорт на полк. Паско Тодоров за пиянските оргии на Гарелов в Москва Източник: ZonanewsЗаради заразяването с венерическа болест и алкохолните залитания Иван Гарелов е осъден. На 29 април 1969 година шефът на Първо основно предлага младши лейтенантът да бъде отзован от школата в Съюз на съветските социалистически републики и уволнен дисциплинарно от органите на Министерство на вътрешните работи. Две седмици по-късно, на 14 май, министърът на вътрешните работи на Народна република България ген.-лейтенант Ангел Солаков издава заповед за уволнението на пияницата.

 Заповедта за наказване и уволняване на Иван Гарелов от Държавна сигурност Заповедта за наказване и уволняване на Иван Гарелов от Държавна сигурност Източник: Zonanews
Заповедта №3950 от 14 май 1969 година гласи, че поради " жестоко нарушение на военната дисциплинираност и морално-битова разхайтеност ОТЗОВАВАМ от разследващата школа на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Съюз на съветските социалистически републики мл. лейтенант Иван Стефанов Гарелов, шпионин VI степен в I ръководство на Държавна сигурност и на съображение член 18, писмен знак " в " от Закона за всеобщата военна работа в Народна република България го УВОЛНЯВАМ по предписание, считано от датата на завръщането му в страната ".
Така безславно завършва шпионската кариера на журналиста Иван Гарелов. Но Държавна сигурност службата му продължава под псевдонима " Талев ".
А в този момент да забележим по какъв начин се демонстрира на медийния терен лицето Тошко Йорданов:1. Тошко Йорданов плаши с членовредителство Цицелков от NOVA: " Я, го пуснете тоя хубавец отново... Ако бяхме в Крумова България за тази неистина щяха да липсват елементи от тялото на това момче с микрофона ", споделя назидателно Йорданов. Тошко Йорданов не за пръв път насочва закани или обиди към публицист. Преди повече от година и половина той непосредствено напсува в ефир варненската журналистка Веселина Томова, за което не понесе никакво наказване, а скоро по-късно беше награден със специфична премия за публицистика от сътрудник " Талев (Иван Гарелов) и Георги Лозанов, наследник на проектант Лозан Лозанов, създател на издигнатия приживе монумент на диктатора Живков. Същият Георги Лозанов беше основател на гражданската акция " Чисти гласове " за отварянето на архивите на Държавна сигурност в България и прочистването на медиите от сътрудници на репресивните тоталитарни служби. Но това беше преди 15-16 години, а през днешния ден Лозанов е паралелно до сътрудник " Талев " и награаждава Тошко с медийна премия. Истински сюжет за гоблен, гоблен на двуличието, безпаметството и убеждението на видове като тези, че в тази страна всичко е допустимо.  Тошко Йорданов с медийна премия връчена от сътрудник Тошко Йорданов с медийна премия връчена от сътрудник " Талев " - (Гарелов) и Георги Лозанов Източник: БТАНа 19 юли м.г., посетител в предаването на зам.-председателя на Има Такъв Народ Тошко Йорданов в партийната им телевизия 7/8 беше проверяващият публицист от уеб страницата " Бивол " Димитър Стоянов. Тошко Йорданов запита Стоянов по отношение на пост на журналиста в неговия фейсбук профил, който гласи следното: " Чух от едно " пиленце ", че в случай че Борисов поддържа кабинета на Слави в този момент, то и Слави ше поддържа Борисов на президентските избори! Ако този слух е правилен, това е цялостна замяна! ".

Това не е слух, а догадка, изясни Димитър Стоянов. Тошко Йорданов незабавно пусна в ход своя обичан боеприпас от африкански закани, заявявайки буквално следното: " Значи, иди си питай пиленцето кой, по кое време, къде се е договарял. Ако това пиленце не ти отговори, значи това пиленце е за скубане и е време за пилешка чорба. Аз съм расъл на село. Баба имаше една кокошка в двора и й режеше главата с една тесличка. Знам целия развой и мога да го направя. Аз нямам боязън от това. В смисъл едно пиленце да стане на пилешка чорба, немам грижи, разбираш ли? Така че това пиленце да не пее по този метод. Внимавай с пиленцата ", разяснява Йорданов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР