„От друга страна, Рашков нарушава и човешки права, има достатъчно

...
„От друга страна, Рашков нарушава и човешки права, има достатъчно
Коментари Харесай

Карадайъ с нова порция обвинения към Румен Радев и Бойко Рашков

„ От друга страна, Рашков нарушава и човешки права, има задоволително обстоятелства. Следене, оскърбление, събличане на хора, обиски по домове. Това е партиен уред против общински членове на Движение за права и свободи, членове на локални препоръки на Движение за права и свободи, членове и ръководители на младежката ни организация, претенденти за народни представители от изборите през юли, кметове на общини “, добави той.

Карадайъ заплаши, че другата седмица има посещаване в Брюксел, където ще съобщи сигнали за полицейски произвол през юли 2020 година

„ Към Радев и Рашков се обръщам, че с най-мракобесните комунистически способи не е честно, не е почтено да печелиш избори и да се отнасяш към своите политически съперници “, сподели още той.

Карадайъ насочи апел към българските жители да дават публичност на „ всяко престъпление и произвол от органите на реда, които работят по цех на служебния вътрешен министър, назначен от президента Радев “.

Той не разкри коя ще е кандидат-президентската двойка на Движението да права и свободи. Предстои да се издигат кандидатури, които да се гласоподава в партията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР