От древни времена гадаенето по цветя се счита за най-истинското

...
От древни времена гадаенето по цветя се счита за най-истинското
Коментари Харесай

Гадаене по цветя: изберете букет, който ще ви разкрие всичко

От антични времена гадаенето по цветя се смята за най-истинското женско врачуване: в действителност, всяка жена може да бъде съпоставена с цвете, което има неповторими цветове и темперамент.

Цветята били използвани, с цел да се вършат гадания за обич, за орис, употребявайки свежи и сухи цветя, венци или събрани маргаритки.

Искате ли да узнаете какво значение има определеното от вас цвете в живота ви? Изберете букет!

Значение:

1. Щедрост и морал

Амбиция, високи стандарти и перфекционизъм – вашето кредо. Опитвате се да извършите всичко по-добро към себе си, подготвени сте да работите за това денонощно. Заобикалящите ви хора им е все по-трудно да ви удовлетворят, само че те също по този начин знаят колко трудно е да угодите на самите себе си!

2. Страст и истина

Отговорността е в кръвта ви: вие се грижите за другите, вършите работата, която никой не желае да прави, работите съзнателно и почтено. На другите им е елементарно с вас, вие излъчвате доверие и другарство.

3. Ум и мисли

Самотата не е тежест за вас, а в противен случай – наслаждение. Мислите по време на всеки развой много дълбоко, до най-малките елементи, което от време на време нервира другите. Ако мислите, че нещо е вярно, никой не може да ви спре.

4. Проницателност и философия

Казват, че сте странни. Всъщност вие сте неповторим човек. Спешно се нуждаете от лично пространство, където ще се чувствате в сигурност, където вашата емоционалност и вътрешен глас ще се разлее в света на творчеството.

5. Доверие и водачество

Вашата независимост от време на време ви пречи даже и на вас самите. Вие не се доверявате на никого, с изключение на на себе си, а от време на време е извънредно мъчно да се справите с всички задания. Научете се да делегирате част от отговорностите и нещата ще тръгнат нагоре.

6. Доброта и страст

Нищо не е по-лесно за вас от това да изграждате взаимоотношения. Вие сте като магнит: домът ви е цялостен с другари, а феновете ви седят край прозореца. Най-важното нещо за вас е да създадете възприятие на обич и по тази причина вие сте в състояние да създадете това чувство към себе си, заради което толкоз много хора желаят да са покрай вас. Вие обаче се нуждаете от това възприятие толкоз, колкото и другите.

7. Щастие и самообладание

Много е приятно да бъдат другар с вас: слушате, съчувствате и не съдите, знаейки, че всеки в този свят има собствен личен метод и собствен личен път. Щастие и успокоение – състоянието, в което сте през 99% от времето си.

8. Очарование и сила

Смях, наслада и забавление – трите съставния елемент на живота ви. Хармонията и равновесието със света са извънредно значими за вас, вие сте подготвени да следвате прочувствените си изблици, заради което спонтанността и свадите ви съпровождат през целия ви живот.

9. Оптимизъм и шанс

Животът за вас е велик подарък и не би трябвало да го употребявате, с цел да вършите грехове. Вие сте много рационални, подготвени да споделите всичките си скърби с околните си, както и радостите си. Щастието на околните и опцията да получите всичко от живота е това, към което непрекъснато се стремите.

Вижте още: С този тест узнайте по какъв начин времето ви е трансформирало!

Да вярвате или да не вярвате в гадаенето по цветя е ваше право, само че би трябвало да знаете, че нашите баби също имат вяра в него! Има ли някой по-мъдър от тях?

Ако ви харесва теста, го споделете с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР