От ДПС са излезли с интересно предложение към прездидента Румен

...
От ДПС са излезли с интересно предложение към прездидента Румен
Коментари Харесай

Карадайъ: Затворете ни при Радев, докато не се появи “бял пушек”

От Движение за права и свободи са излезли с забавно предложение към прездидента Румен Радев по време на консултациите за правителсво, оповестява " Фрог Нюз ".

" Нека да затвори партиите в някоя зала на “Дондуков 2 ”, до момента в който не се появи “бял дим ” и не се реализира консенсус ", гласи то.

Пред публицисти Карадайъ заприказва за диалогичност и завършек на разграничителните линии, които били обрисувани изкуствено от партиите под предлог, че точно това е волята на гласоподавателите. Лидерът на Движение за права и свободи обаче смята, че по този метод се минира разговорът. 

“Различните политически партии слагат разнообразни неизпълними условия между тях и го употребяват като заслон да споделят, че са дали обещание нещо на гласоподавателите си ”, уточни Карадайъ и добави: 

“ДПС, в това число и в последната акция, не обрисуваше врагове и по тази причина през днешния ден водим еднообразно диалози с всички. За страдание към момента сме на равнище диалози. Очакваме да минем на разговор. Нямаме разграничителни линии и предварителни условия. В Народното събрание си приказваме с другите партии ”. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР