От ДПС не искат министри или зам.-министри нито сега, нито

...
От ДПС не искат министри или зам.-министри нито сега, нито
Коментари Харесай

Пеевски: Мандатът на Карадайъ изтичаше на 12 декември

От Движение за права и свободи не желаят министри или зам.-министри нито в този момент, нито при ротацията на кабинета. Пред публицисти в Народното събрание Делян Пеевски посочи, че съгласно него сглобката е постоянна и в случай че се извършва всичко, както е заложено, проблеми няма да има.

Относно подадената оставка на Мустафа Карадайъ, Пеевски посочи, че мандатът му като ръководител е изтичал на 12 декември. Той не посочи какви са били претекстовете за оставката на Карадайъ. Пеевски посочи, че през вчерашния ден са се видели и са си споделили каквото би трябвало.

На въпрос ще останали Мустафа Карадайъ депутат, Делян Пеевски съобщи, че не знае, защото това е негово персонално решение.Той отхвърли да разяснява идния избор на нов ръководител на партията. По думите му всеки един член на Движение за права и свободи може да се кандидатира.

Напомняме, чеМустафа Карадайъ е подал оставка като ръководител на Движение за права и свободи.Не са ясни претекстовете за този неочакван ход на Карадайъ, който обаче бе плануван от доста негови съпартийци. На рождения му ден почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган му пожела мяра в персоналния живот и в политиката, което мнозина разгадаха като жълт картон от негова страна към водача.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР