От ДПС мълчат като риби - обявиха, че няма да

...
От ДПС мълчат като риби - обявиха, че няма да
Коментари Харесай

Как партиите от коалицията и опозицията реагираха на скандала?

От Движение за права и свободи мълчат като риби - оповестиха, че няма да разясняват абсурда. Явно изчакват покана за нова коалиция. Марешки се скри зад апела да се спре ”гнусната компроматна война ”. Че се и гласа на Съюз на демократичните сили - фпоискаха органите да стигнат до дъно и обществото да научи дали фотосите и записът са подправени или не.
Корнелия Нинова бе безапелационна, че Бойко Борисов е предал непринудено ръководството на България на задкулисието и затова е част от всичко това. Червената лидерка означи, че Българска социалистическа партия не се припознава измежду партиите, които употребяват компромати.

Представител на съдружния сътрудник от " Обединени патриоти " даде да се разбере, че не застават изрично зад премиера. " Ние си заставаме зад управническата стратегия и се надяваме тя да се извършва. Не заставаме персонално зад никого ", сподели Искрен Веселинов. Според него това е следващата компроматна офанзива против ГЕРБ и нейния водач, само че фотографията на спящия министър председател показвала, че има или пробив в най-близкото му обграждане, или недобре свършена работа на НСО.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР