От доста време в интернет пространството се въртят различни информации

...
От доста време в интернет пространството се въртят различни информации
Коментари Харесай

Филмът за Черната вдовица вече си има режисьор

От много време в интернет пространството се въртят разнообразни информации към подготвяния солов филм за Черната вдовица, изиграна от Скарлет Йохансон . Имаше и клюки, че от Marvel са разгледали над 70 кандидатури за режисьорското място, с цел да изберат точният човек за продукцията.

 Скарлет Йохансон и ролята й на транссексуален мъж
Какво реши за ролята на транссексуален мъж Скарлет Йохансон

Да или не?

Е, към този момент са го намерили, тъй като съгласно The Hollywood Reporter режисьорското място ще поеме Кейт Шортланд ( " Лоре ", 2012 година, " Berlin Syndrome ", 2017 г.).

 Ще забележим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен
Ще забележим ли Джейк Джиленхол в новия филм за Спайдърмен

Но не в ролята на Човекът паяк

За първи път видяхме героинията на Скарлет Йохансон в " Железният човек 2 " (2010 г.), където беше внедрена като секретарка на Тони Старк (Робърт Дауни Джуниър). Наташа Романоф бързо се трансформира в един от обичаните персонажи на почитателите на киновселената на Marvel (MCU).

Публикация, споделена от Black Widow™ (@blackwidowoff) на Юни 30, 2018 в 12:24 PDT

Все още няма информация към сюжета, само че знаем, че дейностите ще се развиват след тези в " Отмъстителите " (2012 г.). Филмът за Черната вдовица ще бъде вторият в киновселената на Marvel, фокусиран напълно върху жена. Първият ще забележим през март 2019, когато по кината потегля Captain Marvel с Бри Ларсън в основната роля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР