От доста време не сме споменавали нищо за Drop the

...
От доста време не сме споменавали нищо за Drop the
Коментари Харесай

Рап битките се завръщат

От много време не сме споменавали нищо за Drop the Mic , само че в този момент имаме доста добър мотив да го създадем. Предаването се завърна за своя втори сезон, а в ролята на водещи още веднъж са Хейли Болдуин и Метод Мен .

 Рап борба сред известни персони
Рап борба сред известни персони

Никол Шерцингер се оправя добре и с тази задача

Вече бяха излъчени два епизода, а в тях имаше звезди в обилие, които ревизираха кой е по-добър с римите. Първата двойка, която ще забележим, е сред Шон Мендес и Одел Бекъм-младши .



Битката бе много оспорвана, като не липсваха закачките с цвета на кожата. Бекъм даже оприличи Мендес на Хари Стайлс и Ед Шийрън. Шон Мендес не остана задължен на футболиста, като му съобщи, че той не е най-известният с тази фамилия.

 Нова порция рап дуели
Нова порция рап дуели

Отново дамите господстват

Другият дуел бе межу Джон Крайър и Моли Рингуолд . Двамата се познават чудесно, тъй като са работили по няколко кино лентата ( " Щастлива в розово " (1986 г.).

Моли Рингуолд не спести подигравките си, свързани с присъединяване на Крайър в " Двама мъже и половина " . 50-годишната актриса даже засегна съществено Джон Крайър с изказванието, че в сериала е бил бледа сянка на Чарли Шийн и Аштън Кътчър .



Актьорът, несъмнено, се опита да отвърне на удара, като съобщи, че в " Щастлива в розово " е играл доста по-добре от нея. Публиката обаче към този момент имаше своя победител...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР