От доста време Кевин Харт е любимият ни stand-up комик

...
От доста време Кевин Харт е любимият ни stand-up комик
Коментари Харесай

Какво може да се обърка в живота на един човек за една година

От много време Кевин Харт е обичаният ни stand-up комедиант и не виждаме кой може да го бутне от върха в тази ранглиста. Последната една година обаче беше изпълнена с доста върхове и спадове за артиста.
 Оскари 2019, Кевин Харт и един скандал
Оскарите и абсурдът с Кевин Харт

Какво принуди артиста да откаже да бъде водещ

В края на 2018 година той беше определен за водещ на премиите Оскар, само че единствено няколко дни по-късно се наложи да се откаже от тази роля. Причината беше недоволството против негови остарели изявления в Twitter, в които Харт прави хомофобски смешки.

Само преди няколко месеца пък претърпя злополука, поради която прекара няколко седмици в болница. От разкази на артиста в разнообразни излъчвания пък знаем, че му е било в действителност тежко, тъй като е получил съществено пострадване на гърба и не е можел да се движи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kevin Hart (@kevinhart4real) на Дек 9, 2019 в 9:42 PST

За благополучие сега Кевин Харт е добре и по всичко наподобява, че си е взел поука от случилото се. През какво тъкмо е минал и какъв брой прочувствена е била година за него тази една година пък ще можем да разберем от документалната поредност - Kevin Hart: Don`t F**k This Up .
 Новите филми и сериали на Netflix през декември
Новите филми и сериали на Netflix през декември

Краят на годината ще бъде героичен

В шест епизода Кевин Харт ще ни допусне до персоналния си живот и най-тежките моменти за него и фамилията му. Ще забележим изявленията със брачната половинка му Енико, която пък ще засегне и тематиката за изневярата на комедианта преди две години.

Kevin Hart: Don`t F**k This Up е в Netflix от 27 декември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР