От доста малко стана нещо огромно. Най-накрая живеем в правова

...
От доста малко стана нещо огромно. Най-накрая живеем в правова
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски с първи коментар за княгиня Калина

От много малко стана нещо голямо. Най-накрая живеем в правова страна. Всеки е идентичен пред закона. Това е доста значимо. Като родител постоянно боли ”.

Това съобщи Симеон Сакскобургготски в първи коментар, откакто неговата щерка - княгиня Калина, аргументи злополука на Боровец.

Припомняме, че при маневра по време на излизане от паркинг, колата ѝ се удари в преграда. По-късно княгиня Калина отхвърли да даде кръвна проба за алкохол, откакто в началото стана ясно, че е карала с 1,5 промила. Беше ѝ повдигнато обвиняване за шофиране в нетрезво положение. Делото й се отсрочи, тъй като и тя, и адвокатката и били в чужбина.

По мотив връщането на работа на депутатите от 49-ото Народно събрания, Сакскобургготски означи, че те на първо място би трябвало да имат общо предпочитание, с цел да има България крепко ръководство, а по-късно и ясни цели. „ В последна сметка те са определени да добруват народа, тъй че аз мисля че това е тяхна отговорност – да намерят метода. И аз съм уверен, че това ще стане “, акцентира той, представен от БГНЕС.

Сакскобургготски добави, че не обича да обобщава, само че от време на време в действителност си губим времето със напълно безинтересни неща, а пък бихме могли да съсредоточим силата си в по-конкретни цели, които да се отразят и на хората. Той отхвърли да даде оценки на ръководещите и им пожела триумф в работата, която да способства за това да има успокоение.

„ Мисля, че има огромна доза експанзия, което е напълно излишно. Хабим доста сила. Мисля, че с разговор, с положителни планове и предпочитание може да се реализира надалеч повече. Това най-малко е моята рецепта “, разяснява още Сакскобургготски.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/temida/2023/08/28/simeon-za-kalina-vseki-e-ednakyv-pred-zakona-no-kato-roditel-vinagi-boli.580993
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР