От документите изпратени до Европейската комисия по повод на разследването

...
От документите изпратени до Европейската комисия по повод на разследването
Коментари Харесай

Андролова: Деница Златева подло прехвърля цялата вина за подписването на договора с БОТАШ върху Радев

От документите изпратени до Европейската комисия във връзка на следствието за контракта с БОТАШ излиза наяве, че Деница Златева трансферира цялата виновност за подписването на този контракт върху президента Радев.
Деница даже е приложила за доказателство изявления от президентството, че Радев е договорил в Турция въпросното съглашение. Не че пазя Радев, само че президентът уговаря рамкова настройка, а не елементи по какъвто и да е контракт.
Отговорността за контракта с БОТАШ е напълно на Деница, а по-късно на всички останали. Ако е имала съображения, да ги е споделила. Впечатляващо е, че директорката на „ Булгаргаз “ не се усеща прочувствено принудена да е даже секунда признателна на Радев, че е заела тази позиция.
Понеже той към този момент не е мощен, тя постъпва подло и трансферира отговорността за личната си несръчност на довчерашния си покровител. Като надлежно се слага в услуга на новия си стопанин! Капацитетът на тази приятелка от „ Позитано “ стига единствено до сделките с властта да я покриват. Нищо повече. Затова разум не се желае.
Иска се да стигнеш до управлението на Политическа партия и да споделиш подготвеност за СХЕМА ЗА ИЗТОЧВАНЕ. Покровителство против трасе за милиони. Иначе по какъв начин да си разбираем цялостното успокоение, с което директорката осъществя загуби и изяснява на всички, че се е договорила с ВЪРХОВЕТЕ на страната.
Следва също да ви осведомявам, че чиновниците в „ Булгаргаз “ към този момент не желаят да работят. Атмосферата, която директорката основава, е напрежение, съмнение, стрес и тоталитарен метод.
Самоувереността й, че този или оня я пази, е станала анекдотична и всички си шушкат зад тила й. Оня ден Деница Златева заплашвала, че ще звъни в ДАНС, няма да загатвам името на служителя, който й подвига телефона там, с цел да се оплаче, че някой в медиите й разкрива УМИШЛЕНИТЕ ЗАГУБИ (по-точно би трябвало да се нарекат обири, само че дано съблюдаваме дипломатическия сленг!).
Тоест в сдружението върви скандал за теч на информация. Заплашвала чиновниците си, че към този момент ще има система за надзор за придвижването на информацията, ще се следи кой какъв файл отваря и прочие И несъмнено чиновниците в „ Булгаргаз “ все по-трудно си правят служебните отговорности, тъй като в някакъв миг могат да бъдат упрекнати, че просто си ПОЛЗВАТ РАБОТНИЯ КОМПЮТЪР в процеса на работния ден и дневните задания.
Можете ли да си визиите, Деница Златева включва ДАНС в персоналните си игри, като поръчител за някаква отбрана! Аз желая да попитам ДАНС: вие, старателни чиновници, отдадени на държавната сигурност, в действителност персоналния интерес на шайката към Деница Златева ли обслужвате или се грижите за националния интерес?!
Защо енергийният отдел на ДАНС не проверява злоупотребите в „ Булгаргаз “, а таман противоположното, ще „ проверява “ кой от чиновниците е дал информация на медиите. Деница очевидно не преценява, че става дума за държавно сдружение с принципал БЕХ. Информация за безчинствата има на още няколко места.
Другарката Златева си мисли, че ръководството на сходна компания е нещо скрито и може да си заключи истината в чекмеджето. Всъщност това не е приключване на информация. Това е ориентиране на прожектора към едно скандално и некадърно ръководство. Ситуация, изцяло в реда на нещата. Медии сигнализират за схеми на източване и занемареност в ущърб на публичния интерес.
И още веднъж въпросът е, ДАНС с кокошкарство ли ще се занимава, да ПОКРИВА схемите на Деница Златева, или ще свърши работата, която е присъща на сходен институт по сигурността?! Чакаме да забележим.
Кой е този чиновник в ДАНС, който ще си затвори очите за тези злоупотреби, без значение от „ взятките “, които могат да се конфигурират на фона на колосалните загуби!
Министърът, чийто дни на този пост са преброени, също си мълчи. Това е страната на ИЗКРИВЕНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ. Вместо да се проверяват крадците, постоянно се проверяват тези, които осветяват кражбите.
От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР