От дни феновете на Мария Игнатова не спират да питат

...
От дни феновете на Мария Игнатова не спират да питат
Коментари Харесай

Стана ясна причината за припадъците на Мария Игнатова: За съжаление е сериозна!

От дни почитателите на Мария Игнатова не стопират да питат за здравето й и да се тревожат за нея, дружно с най-близките й хора. Защото скоро стана ясно, а и самата русокоска си призна, че е почнала да получава припадъци. Разбира се, няма човек, който да одобри това за обикновено, тъй като не е. И постоянно има причина, обвързвана със здравето на организма.

Игнатова от месеци се усеща някак замаяна, неведнъж изпитвала уязвимост и проблеми с вестибуларния уред, постоянно и залитала, а напоследък й се случило и да припадне на няколко пъти за къс времеви интервал.

Имаше догатки, че Мария е бременна от мъжа си Ивайло Цветков - Нойзи, или че е болна от нещо, само че се оказа друго. Не, 44-годишната Игнатова не е бременна, нито е заявявала такова предпочитание. Тя към този момент има огромен наследник от Петко Димитров и не искаше още веднъж да дундурка бебе.

Причината за припадъците й се оказа по едно и също време лесна за разгадаване и сериозна, даже рискова за здравето й. Мария просто тежи пъклен малко и тежестта й, което е има-няма 45 кг, е на границата с анорексията.

" Мимето постоянно е била слабичка и стройна, само че по време на " Господарите " и връзката й с Димитър Рачков, беше просто хубава - фина, само че не и кокалеста като в този момент. Откакто е с сякаш огромната си обич Нойзи, просто се топи. Той ли я кара да бъде като сушена скумрия, тя ли нещо е изчаткала, само че това положение не е обикновено и тялото й го демонстрира ", разкриха близки до нея източници.

Тагове: Мария Игнатова Нойзи Ивайло Цветков Нойзи Димитър Рачков Господарите
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР