От днес зрителите на bTV ще могат да си припомнят

...
От днес зрителите на bTV ще могат да си припомнят
Коментари Харесай

Актьорите от „Скъпи наследници“ все още не могат да приемат, че Лорина я няма

От през днешния ден феновете на bTV ще могат да си напомнят хитовия сериал „ Скъпи наследници “, който ще се завърти в ефира на малкия екран с нов час – 21 часа. В " Тази заран " актьорите Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин разясниха сериала, както и непредвидената гибел на младата актриса Лорина Камбурова.

Те споделиха, че при първото лъчение на сериала не са били удовлетворени от началния час – 18 часа, тъй като доста хора са желали да го гледат, само че не са имали опция. Сега обаче епизодите са планувани за праймтайма и доста повече хора ще могат да ги гледат.

Според Димитър Баненкин „ Скъпи наследници “ не е просто сериал, а фамилна сага със зашеметяващите 170 епизода. Историята, която е занимателна, само че и трагична, ще се стори позната на много българи, тъй като тематиките са настоящи.

Целият екип на сериала е съумял да резервира контактите си, поддържат онлайн връзка и постоянно се виждат, само че една от актрисите в никакъв случай към този момент няма да е измежду тях. Лорина Камбурова умря в Москва предходната седмица, единствено на 30 години. Нейните сътрудници към момента не могат да одобряват, че към този момент няма да я срещнат.

В „ Скъпи наследници “ Даяна Ханджиева и Димитър Баненкин играят сестрата и бащата на Ана, в чиято роля е Лорина.

Те са прекарали много време с нея и споделиха, че тя постоянно е била усмихната и положителна макар компликациите, с които с е сблъскала в живота си.

Още за Лорина Камбурова може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР