От днес ЗД Евроинс АД (Евроинс България), една от водещите

...
От днес ЗД Евроинс АД (Евроинс България), една от водещите
Коментари Харесай

Евроинс България с изцяло нов корпоративен уебсайт за онлайн прод...

От през днешния ден ЗД Евроинс АД (Евроинс България) , една от водещите застрахователни компании в България и част част от застрахователната група на Еврохолд - Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ) , е с напълно нов корпоративен уеб страница за онлайн обслужване и продажба на застрахователни артикули. 

 

Новият уеб страница е с съвременна визия, доста нови функционалности и е съгласуван с корпоративната еднаквост на компанията. Той е с съвременен и адаптивен дизайн, елементарен за приложимост на всевъзможни устройства, от настолни компютри и преносими компютри до таблети и смарт телефони. 

 

MyEuroins и MyHealth са двата нови потребителски портала, в които клиентите имат опция сами да ръководят своите застраховки. В MyEuroins актуалните клиенти на компанията могат бързо и елементарно да сключат застраховка, платят вноска онлайн, наблюдават статус на предявена рекламация и други Клиентите могат да наблюдават историята на всички подписани от тях застраховки за последните три години.

 

Клиентският портал MyEuroins започва с продажба на застраховка „ Гражданска отговорност “ на автомобилистите. Съвсем скоро следва онлайн продажбата на туристически застраховки „ Туризъм в България “, „ Помощ при пътешестване “ и „ Отмяна на пътешестване “, а при започване на идната година и онлайн продажбата на три нови продукта от портфолиото на компанията, дружно с цялостно администриране на процеса по завеждане на вреди. MyEuroins е предопределен за потребление както от физически, по този начин и от юридически лица. Клиенти с повече една компания имат опция да ръководят всичките си застрахователни полици от един потребителски профил.

 

Здравният портал MyHealth е предопределен за потребителите на Медицинска застраховка в Евроинс. В MyHealth клиентите могат да проследят историята на извършените им профилактични прегледи, както и да изпращат искане за възобновяване на разноски за платени от тях прегледи и проучвания, да получават решения по заведена рекламация и други Цялата връзка и обслужване сред клиент и Евроинс се прави в портала, което улеснява и форсира процеса за погашение на компенсации.

 

Новите потребителски портали MyEuroins и MyHealth са част от цялостната тактика на компанията за цифровизация на предлаганите артикули и услуги. 

 

 

.

ЗД Евроинс АД (Eвроинс България)

 

Застрахователно сдружение Евроинс АД е най-голямата компания в бранша в България по данни на Комисията за финансов контрол. Компанията развива активност още в Гърция (чрез клон), Полша, Нидерландия, Испания, Италия и Германия, като предлага цялостна гама от застрахователни артикули и е водач в туристическите полици на българския пазар. Евроинс България е част от Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), една от огромните застрахователни групи в Централна и Югоизточна Европа (ЦЮИЕ). ЕИГ е благосъстоятелност на Еврохолд България, водеща енергийна и финансова група в ЦЮИЕ. Европейската банка за възобновяване и развиване (ЕБВР) е миноритарен акционер в ЕИГ с към 10% от капитала.

 

Eврохолд България АД

 

Еврохолд България АД е водеща енергийна и финансова група с активност в района на Централна, Източна и Югоизточна Европа. Акциите й се търгуват на фондовите тържища в София и Варшава. Еврохолд е притежател на Евроинс Иншурънс Груп АД (ЕИГ), една от огромните застрахователни групи в района. ЕИГ дава цялостен набор от застрахователни услуги, оперира в 10 страни, обслужва над 2 млн. клиенти и има повече от 2000 чиновници. Еврохолд е притежател и на Електрохолд, водеща енергийна група в България, притежаваща най-големия дистрибутор, снабдител и търговец на електрическа енергия в страната. Електрохолд има над 3000 чиновници и обслужва близо 3 млн. консуматори. 

; ;
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР