От днес започва ремонт на 12-километров участък от автомагистрала Тракия“

...
От днес започва ремонт на 12-километров участък от автомагистрала Тракия“
Коментари Харесай

Започва нов ремонт по АМ Тракия

 От през днешния ден стартира ремонт на 12-километров сектор от автомагистрала " Тракия “ в платното за София. Строителните действия започват, слад като в четвъртък завърши обновяването на същия сектор, само че в посока Бургас.

Ремонтираната права е част от по-голям – 52-километров сектор от автомагистралата, който ще бъде реконструиран поетапно. Заради началото на новите строителни действия трафикът в двете посоки ще минава в ремонтираното трасе за Бургас. А за пътуващите по автомагистрала " Марица “ от Свиленград към София е планувана метаморфоза на придвижването.

Необходимо е  шофьорите да карат деликатно, да съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация и ограничаването на скоростта, което е до 70 км/ч. Ремонтните действия на към този момент обновеното 12-километрово платно за Бургас започнаха при започване на октомври. Отсечката е с нова асфалтова настилка, усъвършенствано отводняване, нова хоризонтална маркировка, пътни знаци и ограничаващи системи.

Ремонтът се извършва от сдружението " Автомагистрали “, с което Агенция " Пътна инфраструктура “ има контракт по Закона за публичните поръчки за поддържане на автомагистрала " Тракия “. Дружеството ще работи оптимално мобилизирано, с цел да може и ремонтът на платното за София да приключи допустимо най-скоро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР