От днес започва приемането на документи за работа в Областната

...
От днес започва приемането на документи за работа в Областната
Коментари Харесай

МВР Силистра търси полицаи

От през днешния ден стартира приемането на документи за работа в Областната дирекция на МВР/ОДМВР/ в Силистра, оповестиха от дирекцията.

Трийсет са вакантните младши- изпълнителски длъжности, за които е разгласен състезанието. Пет от тях са за младши автоконтрольори в група "Организация на придвижването, пътен надзор и превантивна активност " - бранш "Пътна полиция " при ОДМВР-Силистра, а 10 - за служители на реда в група "Охрана на публичния ред " към Районното ръководство в регионалния град. За Районно ръководство - Тутракан са оповестени свободни позиции за 5 служители на реда, 2 за младши автоконтрольори, а за сектор - Главиница е вакантна 1 служба за служител на реда. Седем са свободните позиции за служители на реда в Районно ръководство - Дулово.

Изискванията към претендентите, нужните документи и стадии на състезанието са оповестени на електронен адрес www.dhr.bg, секция "Конкурси ". Информация може да се получи и в бранш "Координация, административно и правно обслужване и човешки запаси " при ОДМВР-Силистра, се споделя в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР