От днес започва подмяна на колчетата на ул. „Граф Игнатиев“.

...
От днес започва подмяна на колчетата на ул. „Граф Игнатиев“.
Коментари Харесай

Фандъкова обясни кой ще плати за смяната на колчетата на "Графа"

От през днешния ден стартира замяна на колчетата на ул. „ Граф Игнатиев “. Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова, съобщи организация „ Фокус “.

„ След първите произшествия, които станаха след монтирането на ограничителите, които бяхме длъжни да сложим от позиция сигурността на трамвая, аз желаех да се прегледат други разновидности и да се инсталират по-безопасни ограничители “, изясни Фандъкова.

„ Имаше експертен съвет към основния проектант, където беше взето решението за ограничителите и колчетата, те трябваше да се произведат и от през днешния ден стартира към този момент монтажът, който ще обезпечи по-голяма сигурност за хората на ул. „ Граф Игнатиев “, добави столичният кмет.

„ Работата по монтажа на новите колчета няма да се заплаща от Столична община, ще бъде поета от изпълнителя. Единствено новите колчета се закупуват от общината, а старите ограничители ще се употребяват за обезопасяване на други пространства, да вземем за пример паркови места “, разяснява още Фандъкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР