От днес всички, които искат да се наслаждават на интерактивна

...
От днес всички, които искат да се наслаждават на интерактивна
Коментари Харесай

IPTV от VIVACOM – вече е достъпна и с интернет от друг доставчик

От през днешния ден всички, които желаят да се любуват на интерактивна телевизия от VIVACOM, само че употребяват интернет съгласуваност от различен снабдител, могат да го създадат с новата услуга VIVA IPTV GO. Тя дава опция на потребителите да се възползват от всички функционалности на интерактивната телевизия, където и да се намират. Единственото изискване е до мястото да има интернет съгласуваност, която не е наложително да бъде предоставена от VIVACOM.
VIVA IPTV GO разрешава потреблението на до 2 приемника по едно и също време, а единствено до края на август услугата е без активационна такса.
С новата интерактивна телевизия от VIVACOM в непозната интернет мрежа, потребителите могат да се насладят на пакет с до 70+ канала, над 25 от които с HD качество, както и да задействат в допълнение наличие съгласно ползите си.
VIVA IPTV GO работи през всяка интернет мрежа, като може да се употребява както през Wi-Fi, по този начин посредством LAN връзка. Услугата се предлага с едногодишни и двугодишни контракти и се декларира и получава в магазините на VIVACOM или в онлайн магазина на компанията на адрес: www.vivacom.bg.
VIVA IPTV GO се предлага със специфичен нов правоприемник Skyworth HPH07, който идва дружно с усъвършенствано отдалечено със кратко време за реакция и по-лесно ръководство.
Услугата към този момент е и с актуализирания образ и функционалности на общоприетата интерактивна телевизия от VIVACOM. Включва опция за основаване на персонални профили, рекомендации на база желания, персонализирана класификация на наличието, спомагателна информация за футболните мачове в действително време и улеснено търсене на филми и излъчвания.
VIVA IPTV GO се предлага на промоционална цена от 14.99 лева на месец, а за всеки втори деклариран правоприемник клиентите доплащат по 10 лева на месец.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР