От днес във Vivacom започват официалните продажби на още един

...
От днес във Vivacom започват официалните продажби на още един
Коментари Харесай

Започват официалните продажби на iPhone 14 Plus във Vivacom

От през днешния ден във Vivacom стартират формалните продажби на още един модел от най-новата серия смарт телефони на Apple - iPhone 14 Plus. Феновете на марката могат да се снабдят с на цена от 58,98 лева на месец и на погашение за 36 месеца с проект Unlimited MAX.

iPhone 14 Plus е изцяло съчетаем с мрежата от пето потомство на телекома, която е най- огромната в страната с покритие в над 530 обитаеми места и курорти.

Представеният напълно неотдавна модел на Apple – iPhone 14 Plus има грациозен дизайн, издръжлива батерия, нова функционалност за незабавни случаи и се предлага в разнородни цветове. Дисплеят му е Super Retina XDR OLED с размер 6.7 инча и резолюция 2778 x 1284 пиксела.

Впечатляващата му нова система от камери се състои от две съществени камери по 12 MP, една от които е ултраширокоъгълна. Селфи камерата също е 12 MP. Предлага се в 3 разновидността за потенциал на вътрешната памет – 128 GB, 256 GB и 512 GB. Снабден е със особено проектирания от Apple А15 BIONIC процесор и 5-ядрен графичен процесор за светкавична продуктивност. Поддържа бързо зареждане, а батерията му а батерията му разрешава до 26 часа гледане на видео наличие.

Сред новите екстри на, както и на другите модели от серията е детектор за произшествия - нова функционалност за сигурност, която може да се обади за помощ, когато потребителят не може да го направи самичък.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР