От днес в Южна Корея ще глобяват хората, които не

...
От днес в Южна Корея ще глобяват хората, които не
Коментари Харесай

В Южна Корея ще глобяват хората, които не носят маска на обществени места

От през днешния ден в Южна Корея ще глобяват хората, които не съблюдават разпоредбите за носена на защитна маска на публични места, съобщи Ройтерс.

Хората, които не носят маска тук-там като нощни клубове, молове, развлекателни паркове или фризьорски салони, са застрашени от санкция до 100 000 вона (към 90 долара), а притежателите или шефовете на тези места може да платят глоба до 3 милиона вона.

Южна Корея беше хвалена за реакцията си на пандемията, в това число агресивното тестване и следене на контактите, само че се мъчи да овладее дребни огнища, като в последните седмици записва по към 100 нови случая на денонощие.

Властите оповестиха за 191 нови случая на ковид в страната за последното денонощие. По данни на корейската организация за надзор и предварителна защита на болесттите от нощес инфектираните в Южна Корея от началото на епидемията са 28 133-ма, а умрелите в резултат на Covid-19 - 488.
Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирай
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР