От днес в Поморие е в сила режимът за почасово

...
От днес в Поморие е в сила режимът за почасово
Коментари Харесай

Важна информация за шофьорите в Поморие и гостите на града

От през днешния ден в Поморие е в действие режимът за почасово платено паркиране в " синя зона ". Режимът ще е деен до края летния сезон. Зоната ще работи от 8:00 до 20:00 ч. и ще важи за територията на квартал " Малко солено езеро ". Цената за 1 час е 1,20 лв. с Данък добавена стойност, като заплащането може да бъде осъществено посредством SMS, QR код, Viber или URBO parking, прецизираха от пресцентъра на общинската администрация.

Пред публичните здания паркирането е с цена 1.00 лева с ДДС; заплащането се прави посредством паркомат. От през днешния ден работят и всички общински паркинги в Поморие. Там престоят коства 2.00 лв. на час и 12 лв. на денонощие. Пред МБАЛ-Поморие паркингът е безвъзмезден за първите два часа, след което се таксува като заплатен.

Ще бъдат обезпечени и четири безвъзмездни буферни паркинга - до плажа против " Роуз гардън ", в региона на " Капката ", до Евангелската черква и до манастира " Свети Георги Победоносец ". От през днешния ден до 15 септември площад " Св.св. Кирил и Методий " в центъра на града ще бъде затворен за придвижване на моторни транспортни средства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР