От днес в Австрия са в сила по-строги мерки за

...
От днес в Австрия са в сила по-строги мерки за
Коментари Харесай

В Австрия вече не може да се влиза само с 1 доза ваксина

От през днешния ден в Австрия са в действие по-строги ограничения за туристите. Вече не могат да влизат в страната единствено с една доза ваксина.

Властите във Виена ускоряват битката с разпространяването на ковид. Жителите и гостите на града могат да се ваксинират и в един от знаците на австрийската столица - катедралата " Свети Стефан ".

Виенските управляващи се пробват да доближат до тези, които още не са се ваксинирали, посредством примамливи оферти. Така да вземем за пример имунизация към този момент е допустима в фамозната виенска катедрала " Свети Стефан ".

" Катедралата Свети Стефан е нравствен и културен център на нашия град, даже на цялата страна. Тя се посещава от разнообразни хора. Следователно доста се веселя, че е допустимо да предложим тази опция в съдействие с кардинала и свещеника от катедралата. Вероятно доста разнообразни хора ще се възползват от това предложение ", сподели кметът на Виена Михаел Лудвиг.

Ваксинацията е в Северната кула и е допустима без записване на час. Много хора са удовлетворени.

Използваните ваксини са " Джонсън и Джонсън " за възрастни и " Пфайзер-Байонтек " за по-млади хора.

Ваксинационната акция във Виена се организира освен в катедралата, само че и в други религиозни здания - в джамия, синагога и суикски храмове.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР