От днес се възстановяват обичайните маршрути на с номера 6

...
От днес се възстановяват обичайните маршрути на с номера 6
Коментари Харесай

Трамваи с номера 6 и 7 отново пак возят пътници до южните квартали

От през днешния ден се възвръщат нормалните направления на с номера 6 и 7 в трасето от бул. " Македония " до последните им спирки - надлежно в кв. " Иван Вазов " и кв. " Манастирски ливади - запад ", оповестиха от Столичната община.

Наред с това, заради осъществяване на ремонтни действия по трамвайното трасе в част от кръстовището на бул. " Македония " и бул. " Христо Ботев ", от през днешния ден до края на февруари се прекратява прекосяването на с номера 4, 7, 8 и 10 по бул. " Христо Ботев ", като същите ще бъдат пренасочвани от бул. " Македония " към бул. " Мария Луиза ".
свързани новини3993на 11.11.2021
Промените в придвижването на трамваите е обвързвано с реализацията на плана за реорганизация и рационализация на трамвайното трасе от ухо " Съдебна палата " до ухо " Княжево ".

От през днешния ден ремонтните действия ще обзет извънредно натоварения северен релсов възел от кръстовището на бул. " Македония " и бул. " Христо Ботев ", което постанова краткотрайното прекратяване на прекосяването през него и пренасочването на трамваите към бул. " Мария Луиза ".

Преминаването на коли по бул. " Христо Ботев " няма да бъде прекратено. В рамките на кръстовището с бул. " Македония " то ще се реализира в двете посоки - в източното платно на бул. " Христо Ботев ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР