От днес се възстановява движението на международния влак, който пътува

...
От днес се възстановява движението на международния влак, който пътува
Коментари Харесай

Възстановява се движението на влака от Истанбул до София, ще спира и в Пловдив

От през днешния ден се възвръща придвижването на интернационалния трен, който пътува сред София и Истанбул. Това излиза наяве, откакто управленията на БДЖ и турските железници (TCDD) се договориха влакът още веднъж да стартира да пътува преди началото на летния сезон.

Международният трен от Истанбул ще потегля с час на тръгване 22.00, и ще идва на Централна гара София в 09.35 ч.

В противоположната посока от София към Истанбул влакът ще отпътува по разписание в 18.30 ч. на 26.04 и ще доближава крайната си дестинация Истанбул в 07.00 ч.

Този трен ще се движи в състав от спални вагони и вагони с купета, като от 3-ти юни за летния сезон е планувано да бъде включен и пряк вагон за пътешестване сред Букурещ и Истанбул.

На българска територия към влака ще бъдат прикачени 4 вагона за седящи, които да транспортират пасажери от София до Пловдив. На гарата в града на тепетата те ще бъдат откачани. Към композицията ще има прикачен и още един вагон за седящи, който ще продължи до Свиленград, с цел да поеме пасажери за този регион.

Подробна информация може да бъде предоставена от чиновниците във всички железопътни бюра и гари в страната, на националния информативен телефон 02/931 11 11 или от електронния справочник на формалната интернет страница на БДЖ.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР