От днес се въвеждат промени в движението на четири пътнически

...
От днес се въвеждат промени в движението на четири пътнически
Коментари Харесай

БДЖ отново спира влакове, вижте кои

От през днешния ден се вкарват промени в придвижването на четири пътнически и пет крайградски пътнически влака. Причините за въведените промени са софтуерни, свързани с реорганизирането на обслужването в някои сектори на страната заради ограничаващите ограничения за пътешестване като част от ограниченията против разпространяването на COVID-19, написа булнюз.

Променено ще бъде придвижването на следните влакове: Пътническият трен № 30135 от Карлово за Зимница, който отпътува от гара Карлово в 16.20 часа, няма да се движи през интервала от 1-ви до 30-и май. За обслужване на пасажерите от този трен ще бъдат обезпечени автобуси; Пътническият трен № 30130 от Сливен за Карлово, който отпътува от гара Сливен в 5.05 часа, няма да се движи през интервала от 2-ри до 31-ви май. За обслужване на пасажерите от този трен ще бъдат обезпечени автобуси; Пътническият трен № 30180 от Стара Загора за Карлово, който отпътува от гара Стара Загора в 4.25 часа, няма да се движи през интервала от 4-и до 29-и май заради доста понижаване на пътуващите след въведеното изключително състояние в страната, защото този трен се употребява най-вече от ученици;

Пътническият трен № 30181 от Карлово за Стара Загора, който отпътува от гара Карлово в 7.30 часа, няма да се движи през интервала от 4-и до 29-и май заради доста понижаване на пътуващите след въведеното изключително състояние в страната, защото този трен се употребява най-вече от ученици; Крайградският пътнически трен № 30236 от Зимница за Сливен, който отпътува от гара Зимница в 21.55 часа, няма да се движи през интервала от 1-ви до 30-и май. За обслужване на пасажерите от този трен ще бъдат обезпечени автобуси;

Крайградският пътнически трен № 40213 от Русе разпределителна за Русе, който отпътува от гара Русе разпределителна в 13.50 часа, няма да се движи през интервала от 1-ви май до 4-и юни. По тази причина се удължава маршрутът на интернационалния бърз трен № 463 от Русе за София, който ще отпътува от гара Русе разпределителна в 13.55 часа; Крайградският пътнически трен № 40214 от Русе за Русе разпределителна, който отпътува от гара Русе в 13.25 часа, няма да се движи през интервала от 1-ви май до 4-и юни.

По тази причина се удължава маршрутът на интернационалния бърз трен № 462 от София за Русе, който ще отпътува от гара Русе до гара Русе разпределителна в 13.17 часа; Крайградският пътнически трен № 20276 от Мездра за София, който пътува единствено в неделя и отпътува от гара Мездра в 17.50 часа, няма да се движи през интервала от 1-ви май до 12-и декември. Пътниците от този трен ще могат да пътуват с новоназначеният крайградски пътнически трен № 20208 от Мездра за София, който ще отпътува от гара Мездра в 17.50 часа и ще идва в Централна гара София в 19.55 часа;

Крайградският пътнически трен № 20278 от Мездра за София, който пътува единствено в делнични дни и отпътува от гара Мездра в 19.50 часа, няма да се движи през интервала от 1-ви май до 12-и декември. Пътниците от този трен ще могат да пътуват с новоназначеният крайградски пътнически трен № 20208 от Мездра за София, който ще отпътува от гара Мездра в 17.50 часа и ще идва в Централна гара София в 19.55 часа;

Допълнителна смяна ще бъде въведена в разписанието на бързия трен № 7621 от Видин за София, който към този момент ще стопира и на спирка Власатица в 7.29 часа за възстановяване транспортното обслужване на жителите на селото след постъпили аргументирани оферти от клиенти. 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . Потребителско име*:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР