От днес се разрешават разходките в 6 от парковете във

...
От днес се разрешават разходките в 6 от парковете във
Коментари Харесай

Официално! Разрешиха разходките в 6 парка във Враца, вижте при какви условия

От през днешния ден се позволяват разходките в 6 от парковете във Враца. Позволените паркове за разхождане са парк „ Руски “, парк „ Дъбника “, парк ДНА, парк „ Вестител “ и алеите към хижа „ Вестител “, парк при стадион „ Христо Ботев “ и алеите към него, парк зад паметника на Христо Ботев;
Парковете могат да се посещават от деца до 12 годишна възраст и техните родители, само че не повече от двама възрастни - всеки ден, от 9.30 до 18.30 часа;
Собствениците на домашни любимци, само че не повече от един – всеки ден до 9.30 и след 18.30 часа.
При визитата на парковете е наложително носенето на защитни маски от всеки клиент и спазването на отдалеченост от 2.5 метра сред обособените фамилии.
На територията на парковете изрично се не разрешава скупчването на доста хора на едно място, потреблението на детски и спортните уреди, както и пясъчниците. Не се разрешава и събирането на деца и възрастни от разнообразни фамилии и сядането на пейки и на тревата, провеждането на пикници, както и визитата на парковете от лица, с грипоподобни признаци.
На всеки от посочените паркове има екипи от Инспектората, полицията и доброволци, които осведомят посетителите за въведените правила и раздават осведомителни материали.
Неспазването на въведените ограничения ще бъде глобено, според настоящото законодателство в страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР