От днес се приемат предложения за Google.org Impact Challenge. Инициативата

...
От днес се приемат предложения за Google.org Impact Challenge. Инициативата
Коментари Харесай

Отворен е конкурсът за Google.org Impact Challenge

От през днешния ден се одобряват оферти за Гугъл.org Impact Challenge. Инициативата ще поддържа планове, които да посрещнат провокациите, свързани с омразата, екстремизма и сигурността на децата, както онлайн, по този начин и офлайн. Финансирани ще бъдат планове на общности, които оферират нови просветителни подходи, новаторски софтуерни решения и други

Конкурсът е отворен за неправителствени организации, обществени предприятия, университетски и проучвателен институции. Допустими са претенденти от цяла Европа.

Предложения се одобряват до 28 юни 2019 година Кандидатстването става посредством попълване на онлайн формуляр на британски език. Минималната стойност на финансирането, за което може кандидатства една организация, е 50 000 евро.

Основните критерии, на които би трябвало да дават отговор самодейностите, са: влияние, иновативност, реалистичност и опция за мултиплициране. Повече детайлности вижте тук.

Жури ще дефинира кои са концепциите с максимален капацитет. Победителите ще получат от финансиране от Гугъл.org. Победителите ще бъдат оповестени на специфична гала през декември 2019 година

Гугъл поддържа български неправителствени организации, като дава през платформата TechSoup подаяние на следните стратегии: AdGrants, YouTube for Nonprofits и Гугъл Apps. Фондация „ Работилница за цивилен начинания “ като единствен сътрудник на TechSoup за България валидира всички кандидатстващи организации за стратегиите на Гугъл, свързани с продуктите на Гугъл.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР