От днес със заповед на министъра на вътрешните работи е

...
От днес със заповед на министъра на вътрешните работи е
Коментари Харесай

Прогноза на Struma.com потвърдена: Гл.комисар Г. Ванев е новият директор на ОД на МВР Кюстендил


От през днешния ден със заповед на министъра на вътрешните работи е назначен за ВПД шеф на ОДМВР – Кюстендил, старши комисар Георги Ванев. Той бе показан на управителния състав в дирекцията от зам. Главния секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Ст. Станев.

Гл. комисар Станев акцентира, че старши комисар Георги Ванев е добре прочут на сътрудниците от ОДМВР – Кюстендил, и е убеден, че ще управлява активността екипно и професионално.

Г. Ванев е в системата на Министерство на вътрешните работи от 1987 г и е работил в разнообразни структури министерството и е минал през голям брой изпълнителски и управителни длъжности – шеф група, шеф бранш и шеф на РУ- Кюстендил, шеф бранш КП в ОДМВР и зам. шеф на ОДМВР – Кюстендил. Многократно е награждавен. Роден е през 1965 г, приключил е ВНВУ – Велико Търново, има и юридическо обучение. Както писахме преди дни, Ванев зае мястото на Светослав Григоров, който бе изместен на друга работа. Още тогава източници на Struma.com оповестиха,че новият полицейски началник ще е Георги Ванев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР