От днес РЗИ-Монтана също обявява грипна епидемия на територията на

...
От днес РЗИ-Монтана също обявява грипна епидемия на територията на
Коментари Харесай

България в плен на грипната епидемия

От през днешния ден РЗИ-Монтана също афишира грипна зараза на територията на региона. Учебните занятия в учебните заведения се преустановяват до 4 февруари 2019 година До второ разпореждане в региона се преустановяват и детските и женските съвещания, свижданията в лечебните заведения за болнична помощ, плановите интервенции и провеждането на профилактични имунизации, предава Канал 3.

От понеделник в област Враца също е в действие грипна зараза, а срокът на противоепидемичните ограничения бе продължен на територията на областите Хасково и Ямбол.

Така областите, в които е в действие грипна зараза все още стават 23. Това са: Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Сливен, Смолян, Софийска област, София-град, Стара Загора, Хасково, Шумен и Ямбол. В област Ловеч грипна зараза е оповестена единствено на територията на община Луковит. Учебни занимание не се организират в 1370 учебни заведения в страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР