От днес пускаме в движение третия лъч на . Трасето

...
От днес пускаме в движение третия лъч на . Трасето
Коментари Харесай

Борисов: Нашето метро е най-красивото и евтиното в Европа

" От през днешния ден пускаме в придвижване третия лъч на. Трасето от бул. „ Владимир Вазов “ до „ Красно село “ е 8 километра. По него са построени 8 нови, съвременни и красиви станции, на които са сложени и стъклени загради против произшествия, които ще разделят пероните и влака. С големи вложения единствено за 11 години дължината на метрото се усили с близо 40 км. " Похвали се министър председателят при започване на съвещанието на Министерския съвет през днешния ден. Снимки и видео от съвещанието разгласява той във Фейсбук профила си.
" Нашето метро е най-красивото и най-евтиното в Европа . Цял под земята град и лесна връзка сред всички точки на София. Строим еднообразно качествено както в Европа, само че за доста по-ниска цена . Затова като някой ми заприказва за корупция в България - аз му демонстрирам метрото . Това бе най-трудната права на подземната железопътна линия в столицата. По комплицирани терени се строят и Южната дъга на София, автомагистралите " Хемус ", " Струма " и " Европа " и газопроводите. Но ние няма да се откажем. Защото нашата мощ е в дейностите. Останалите могат единствено да приказват. Затова преди нас имаше единствено 10 км метро и автомагистрала до Правец . Призовавам всички да пазят и ценят новата облага, тъй като тя не е даденост. ", приключва Борисов.
 Борисов: За 23 години - 9 км метро, при нас за 10 години - 30 км Борисов: За 23 години - 9 км метро, при нас за 10 години - 30 км
" Когато цифрите приказват и тези, които преди управляваха така наречен " синя " София, ще замълчат. За 23 години - 9 км метро, откогато ГЕРБ упра...

По време на онлайн съвещанието на кабинета кметът Йорданка Фандъкова му благодари за инвестицията в третия лъч на метрото.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР