От днес потребителите на tbi buy, мобилна платформа за пазаруване

...
От днес потребителите на tbi buy, мобилна платформа за пазаруване
Коментари Харесай

По-изгодни цени на горивата с tbi buy и Петрол

От през днешния ден потребителите на tbi buy, мобилна платформа за извършване на покупки - част от tbi bank, ще могат да се възползват от по-изгодни цени във всички обекти на бензиностанции Петрол. Благодарение на колаборацията сред двете компании, клиентите на една от най-широкоразпространените бензиностанции в страната ще могат да си върнат част от изхарчената сума под формата на бонус точки в мобилното приложение.

Единственото, което се изисква е да изтеглят гратис приложението на tbi buy, и да сканират касовата записка – без да се ангажират с спомагателни покупки или каквито и да е такси. Една точка се равнява на един лев, а събраните точки могат да бъдат изхарчени в обектите на над 450 колегата на шопинг платформата.

Използването на тази функционалност от tbi buy за по-изгодни цени не изключва опцията от прилагане на държавна отстъпка за тях, което прави зареждането на автомобила още по-достъпно. Освен за горива, точки могат да се събират и за всички останали продукти, които оферират бензиностанции Петрол като се изключи винетки и използване на карта за преданост „ клуб Грифон “.

„ Поддръжката на автомобила е един от най-големите разноски в месечния бюджет. Ето за какво се радваме, че дружно с нашите сътрудници от бензиностанции Петрол даваме опция на българите да облекчат разноските си като към този момент всеки искащ може да получи назад част от изхарчената сума и да я употребява по свое предпочитание в нашата партньорска мрежа “, споделя Денис Горбунов, CEO на tbi buy.

„ В устрема си да развиваме и надграждаме марката Петрол, като разрастваща се компания, по отношение на най- новите трендове в предлаганите услуги, партньорството с tbi buy е още една стъпка към желанието ни да предоставим разнообразни благоприятни условия за повишение на потребителската задоволеност ”, споделя Лъчезар Граматиков, основен търговски шеф на Петрол.

Като част от устрема си да даде повече благоприятни условия на българските консуматори при извършване на покупки, tbi buy непрестанно уголемява мрежата си от сътрудници с компании от многообразие от промишлености – заведения за хранене и заведения за хранене, СПА и бюти студиа, магазини за спортни артикули, авточасти и редица други. Платформата към този момент предлага разнообразни специфични предложения и спомагателни
бонус точки, извънредно за своите консуматори.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР