От днес платформата за доставка на храна до дома и

...
От днес платформата за доставка на храна до дома и
Коментари Харесай

Ново за врачани! Вече може да поръчате храна за дома и офиса и по телефона

От през днешния ден платформата за доставка на храна до дома и офиса ще приема поръчки и по телефона, оповестиха от управлението на компанията.
През миналите 3 години това беше допустимо единствено онлайн, което затрудняваше част от хората, които желаят да употребяват услугите на водещата компания в тази област. На служебните телефони на e имало стотици позвънявания да се разгласи и телефон, на който да се поръча храна.
По този мотив от компанията вкарват още един метод за връзка с доставчика на храна за дома и офиса. За облекчение на врачани от през днешния ден на тел. 0878 505555 всеки, който няма регистрация в уеб страницата, може да се свърже с оператор, който ще одобри неговата поръчка.
В същото време тези, които към този момент са клиенти на , могат да продължат да изпращат своите поръчки онлайн или да употребяват позвъняване на оповестения телефонен номер.
От компанията имат вяра, че по този метод ще отговорят на желанията на своите сегашни и бъдещи клиенти да бъдат оптимално облекчени при потреблението на нейните доставки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР