От днес Петър Колев е част от ръководството на Агенция

...
От днес Петър Колев е част от ръководството на Агенция
Коментари Харесай

Петър Колев е част от екипа на БГНЕС

От през днешния ден Петър Колев е част от управлението на Агенция БГНЕС.
Колев е прочут деятел за отбрана на правата на индивида
Колев е приключил право в Софийския университет " Свети Климент Охридски ". Колев е прочут деятел за отбрана на правата на индивида. В продължение на дълги години управлява Гражданския либерален съюз в районен съд Македония. Преди да заеме поста си в БГНЕС Петър Колев мина сполучливо образование за медийно мениджърство в Европейски Съюз.

" Авторитетът, свободата и професионализма в БГНЕС са същинско предизвикателство и чест да бъда част от Агенция БГНЕС. С поддръжката на екипа, с който се познавам от години, съм уверен, че ще способства за сполучливото осъществяване на нови планове " , сподели Петър Колев пред сътрудниците от организацията. Екипът на БГНЕС пожелава триумф и цялостна поддръжка за плановете на Колев.

Информационна организация БГНЕС започва през 2001 година. БГНЕС сплотява три организации - новинарска, фото и видео. В новинарската има над 5 млн. вести. Фотоагенцията на БГНЕС е най-голямата в страната. В средата на 2022 година тя притежаваше към този момент над 10 млн. фотоси. БГНЕС има и едниствената национална видеоагенция с над 150 000 видео обекта. Седалището на организацията е в София. В централата се обитават главните редакции на организацията: вътрешна, интернационална, балканска, културна, бизнес, стопанска система и спортна. Агенцията е в непрестанен, денонощен режим на работа и всекидневно се разгласяват не по-малко от 500 вести, над 2000 фотоси и десетки видеообекта.

Собственици на Агенция БГНЕС от основаването до през днешния ден са семейство Нешкови. Достъпът до осведомителните артикули на БГНЕС е заплатен. Агенция БГНЕС има личен новинарски портал на адрес: /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР